Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият победител

...
Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият победител
Коментари Харесай

Родителите издържали Боби Турбото! Големият победител в Маскираният певец бил в огромна дупка

 " Никога не се отхвърляйте! Упорството се възнаграждава! “ Това съобщи огромният победител в  " Маскираният артист “ Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото. 

Бившият тв водещ не крие, че се е намирал в голяма дупка, от която не виждал излаз. Той бил пред банкрут и на никое място не го желали на работа поради облика му на Боби Турбото в " Сблъсък “ на Иван и Андрей. 

" Не ме взимаха насериозно “, споделя Боби. Така той затъва в доста борчове и финансовото му положение е толкоз тежко, че се налагало родителите му да го устоят. 

" Исках да ги заведа на отмора, да поправям жилището, да стартира собствен кино план, а нямах опция. Те ми даваха пари “, връща лентата назад Турбото и е благополучен, че през днешния ден тези дни са в предишното, написа. 

" Много съм признателен на шефа Калин Сърменов, по тази причина че ме взе на работа в Сатиричния спектакъл и повярва в мен “, разкрива артистът. Не пропуща да благодари и на Маги Халваджиян за поканата в " Маскираният артист “. Именно обликът му на Баба Яга завоюва първото място на огромния край.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР